• August 23, 2021
  • admin
  • 0

I vår strävan efter att skapa en webbplats som verkligen representerar vad InnovationTech står för, mötte vi många utmaningar på vägen. Trots tidigare investeringar hos flera olika leverantörer, stötte vi gång på gång på hinder där löften inte infriades, vilket lämnade oss sökande efter en partner som kunde förverkliga vår vision.

Vid denna kritiska punkt i vår resa, valde vi att samarbeta med Uplinx AB. Detta beslut markerade en vändpunkt. Uplinx förstod vår grafiska profil och vårt behov av att spegla vår verklighet och det företag vi är med stolthet och precision. Genom ett agilt arbetssätt och en tillmötesgående attityd, visade sig Uplinx vara den partner som kunde tillgodose våra förväntningar och behov.

Uplinx förmåga att kontinuerligt vara tillgängliga, anpassningsbara och öppna för förändringar under projektets gång, har inte bara resulterat i en webbplats vi är stolta över, utan har också lagt grunden för ett fortsatt samarbete för att möta framtida IT-utmaningar.

Som VD och delägare av InnovationTech kan jag helhjärtat rekommendera Uplinx för deras professionalism, expertis och närhet. Vi ser fram emot att fortsätta vårt partnerskap och ta oss an nya utmaningar tillsammans.