När teknik möter vision

Din Framgång, Vår Teknik

Uplinx AB - Framtidens IT-lösningar för Din Affär. 

Starta din digitala resa – Boka ett kostnadsfritt möte

Upptäck hur Uplinx AB kan förverkliga ditt företags digitala potential. Fyll i dina uppgifter nedan för att boka ett kostnadsfritt möte och låt oss tillsammans utforska innovativa lösningar som kan accelerera din affärsframgång. Vi ser fram emot att hjälpa dig att navigera i den digitala världen!

  OM OSS

  Uplinx AB - Framtiden för Mjukvaruutveckling

  Uplinx AB, med tillgång till globalt nätverk, erbjuder en unik kombination av lokal expertis och global teknikkompetens till låga priser. Med över 40 års samlad erfarenhet, är vi dedikerade till att leverera innovativa och skräddarsydda mjukvarulösningar som förverkligar dina digitala ambitioner.

  image image

  Högkvalitativ Kod

  Vi prioriterar kodkvalitet och tillämpar bästa praxis i varje projekt, vilket säkerställer robusta och skalbara lösningar.

  image image

  Full-stack Team

  Vårt team består av full-stack utvecklare som behärskar ett brett spektrum av teknologier. Denna kompetens gör att vi kan ta oss an komplexa utmaningar och leverera helhetslösningar.

  image image

  Agilt Tillvägagångssätt

  Genom vår agila metodik säkerställer vi flexibilitet, snabbhet och effektivitet. Vi anpassar oss efter projektets dynamik för att leverera optimala resultat i tid och inom budget.

  image image

  Flexibilitet

  Vi förstår vikten av anpassningsförmåga i en snabbt föränderlig digital värld. Vårt samarbete med Radixweb ger oss möjligheten att skräddarsy tjänster efter era specifika behov.

  VARFÖR VÄLJA uplinx ab?

  Att välja rätt partner för din mjukvaruutveckling är avgörande

  Hos Uplinx AB kombinerar vi expertis och innovation med en kundcentrerad inställning för att leverera lösningar som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Här är varför vi står ut från mängden:

  image

  Kompetent och Erfaret Team

  Med över 40 års samlad erfarenhet och ett team av full-stack utvecklare, har vi den kompetens som krävs för att tackla de mest komplexa mjukvaruutmaningarna.

  image

  Global Expertis, Lokal Närhet

  Vårt global partnerskap ger oss räckvidd och teknisk expertis, samtidigt som vi bibehåller en lokal närvaro och förståelse för våra kunders unika behov.

  image

  Anpassningsbara och Skalbara Lösningar

  Vi skräddarsyr lösningar baserat på dina specifika krav och mål, och våra skalbara tjänster säkerställer att vi kan växa tillsammans med ditt företag.

  image

  Prisvärda utvecklingstjänster

  Tack vare vårt globala nätverk kan vi erbjuda erfarna utvecklare till ett pris från endast 599 kr/h.

  image

  Fokus på Kvalitet och Effektivitet

  Vi använder agila metodologier för att säkerställa effektiv projektledning och högsta möjliga kvalitet på de levererade produkterna och tjänsterna.

  image
  image
  image
  kUNDREFERENSER

  Vad säger kunderna om Uplinx?

  I vår strävan efter att skapa en webbplats som verkligen representerar vad InnovationTech står för, mötte vi många utmaningar på vägen. Trots tidigare investeringar hos flera olika leverantörer, stötte vi gång på gång på hinder där löften inte infriades, vilket lämnade oss sökande efter en partner som kunde förverkliga vår vision.

  Vid denna kritiska punkt i vår resa, valde vi att samarbeta med Uplinx AB. Detta beslut markerade en vändpunkt. Uplinx förstod vår grafiska profil och vårt behov av att spegla vår verklighet och det företag vi är med stolthet och precision. Genom ett agilt arbetssätt och en tillmötesgående attityd, visade sig Uplinx vara den partner som kunde tillgodose våra förväntningar och behov.

  Uplinx förmåga att kontinuerligt vara tillgängliga, anpassningsbara och öppna för förändringar under projektets gång, har inte bara resulterat i en webbplats vi är stolta över, utan har också lagt grunden för ett fortsatt samarbete för att möta framtida IT-utmaningar.

  Som VD och delägare av InnovationTech kan jag helhjärtat rekommendera Uplinx för deras professionalism, expertis och närhet. Vi ser fram emot att fortsätta vårt partnerskap och ta oss an nya utmaningar tillsammans.

  Mikael Henningsson
  VD/Delägare, InnovationTech

  våra tjänster

  Skräddarsydda Lösningar för Digital Framgång

  image

  Mjukvaruutveckling

  Vi erbjuder skräddarsydda mjukvarulösningar som omfattar allt från systemintegration till fullständig applikationsutveckling, anpassade för att möta era specifika behov.

  image

  Molnlösningar

  Vi optimerar och automatiserar era IT-processer med hjälp av de senaste moln- och DevOps-lösningarna för ökad effektivitet och flexibilitet.

  image

  Webbutveckling

  Vårt team är experter på att utveckla avancerade webbapplikationer som kombinerar funktionalitet med enastående användarupplevelser. Vi fokuserar på responsiv design och modern teknik för att bygga applikationer som möter dina affärsbehov.

  image

  Produkt & Design

  Våra kreativa designers och produktutvecklare arbetar tillsammans för att skapa intuitiva och engagerande användarupplevelser och gränssnitt.

  image

  Analyslösningar

  Med vår expertis i dataanalys och affärsintelligens hjälper vi er att omvandla data till insikter för bättre beslutsfattande och affärsstrategier.

  image

  E-handelsutveckling

  Vi skapar skräddarsydda hemsidor och e-handelslösningar som ger en smidig shoppingupplevelse, optimerar kundengagemang och ökar försäljningen. Våra lösningar är designade för att vara intuitiva, säkra och skalbara, och stödjer din digitala handelsstrategi.

  exempel på olika teknologier vi använder oss av

  Nedan finns ett axplock av olika tekniker vi använder

  FRONTEND

  BACKEND

  DATABASE

  MOBILE

  CLOUD

  CMS/ECOMMERCE

  Process

  Vår arbetsprocess

  image

  Inledande Möte

  Allt börjar med ett inledande möte där vi fokuserar på att förstå dina unika behov. Detta tillfälle ger oss också en möjlighet att presentera vår expertis och diskutera hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

  image

  Kompletterande Frågor

  Efter det första mötet ställer vi ytterligare frågor och har en diskussion med vårt utvecklingsteam. Detta steg säkerställer att vi har en djup förståelse för projektets krav och kan planera effektivt.

  image

  Affärsförslag och Specifikation

  Baserat på vår initiala analys, tar vi fram ett skräddarsytt affärsförslag och en grov specifikation av projektet. Detta ger en tydlig översikt över vad som kan förväntas både i termer av lösningar och investeringar.

  image

  Prototyp och Projektstart

  Innan vi börjar med fullskalig utveckling, skapar vi ofta en mockup eller prototyp, till exempel en Figma-fil. Detta steg ger en visuell förhandsvisning av lösningen och hjälper till att säkerställa att alla iblandade har samma bild av lösningen.

  VÅRT TEAM

  Experter inom mjukvarutveckling

  Johan och Robert, grundarna av Uplinx AB. Med över 40 års kombinerad erfarenhet inom mjukvaruutveckling, leder de företaget med en vision om innovation och kvalitet. De har djup expertis inom programmering, arkitektur, teknisk projektledning, agil metodik och produktutveckling.

  Genom vår globala partner har vi tillgång till ett globalt nätverk av över 200 talangfulla utvecklare. Detta unika samarbete ger oss en oöverträffad kapacitet att ta oss an projekt av alla storlekar och komplexitet.

  Robert Ungurjanovic

  VD

  Johan Andersson

  Teknisk chef

  Utvecklingsteam

  Låt oss prata

  Prata med vårt expertteam

  Epost: info@uplinx.se
  Telefon: 070 720 35 58
  Adress: Kompanigatan 1, Jönköping
  KONTAKT

  Kontaka oss